Voordelen antislip vloer

De voordelen van een antislip vloer op een rij

Door een gladde vloer onzichtbaar stroef te maken, voorkomt u bedrijfsongevallen. Met een antislip behandeling voorkomt u letsel bij uw bezoekers en/of medewerkers. Doordat de antislip behandeling onzichtbaar is, hoeft u niet in te leveren op design, één van de vele voordelen ten opzichte van een vloercoating.

Uw voordelen

Verschil ten opzichte van een antislip coating

Onze methode is speciaal ontwikkeld voor steenachtige ondergronden. Doordat wij de ondergrond direct bewerken, hoeven wij geen gebruik te maken van een antislip coating. Bij een coating ontstaan vaak slijtageplekken en doordat dit een laag is over uw vloer is dit vaak ook niet onzichtbaar. Hiernaast hoeft het gehele oppervlakte niet vrij gemaakt te worden voor de behandeling, wij kunnen om de objecten heen te werken. Uiteraard raden wij wel aan om de ondergrond onder de objecten te laten behandelen als u de objecten gaat verplaatsen.

Meestgestelde vragen Slidex antislip Antislip coating
Verwijderen objecten? Niet nodig Noodzakelijk
Wie verwijdert objecten? n.v.t. Eigenaar
Wie herplaatst objecten? n.v.t. Eigenaar
Wanneer betreden vloer? Direct Na minimaal 6 uur
Vochtig maken? Direct Na 24 uur
Mat plaatsen? Direct Na 1 week
Kan behandeling loslaten? Onmogelijk Ja, mogelijk
In kleur leverbaar? Nee Ja
Garantie Max 6 jaar 1 jaar
Stroefheidsmeting vooraf? Ja Ja
Stroefheidsmeting nadien? Ja Nee, na 24 uur
Speciaal schoonmaakmiddel? Nee Ja
Makkelijk te reinigen? Ja Niet altijd

Kwaliteit & Garantie

Uw vloer antislip maken met onze behandeling staat garant voor goede hygiëne, snel uitgevoerd en tot zes jaar garantie. Doordat een antislip behandeling gemiddeld 2 uur duurt ondervind u minimale hinder van de behandeling en is de vloer snel in gebruik te nemen. De vloer is tevens goed schoon te houden met reguliere schoonmaakmiddelen.

Heeft u een vraag? Neem vrijblijvend contact op

Om u te helpen bij vragen over het antislip maken van uw vloer staan onze medewerkers graag voor u klaar met advies. U kunt ook een proefstuk aanvragen via het onderstaande formulier. Afhankelijk van de toepassing komen wij langs op locatie voor een kleine demonstratie of sturen wij u per post een proefstuk toe.