Vloer antislip laten maken

Antislip vloeren

Sinds 1995 zijn wij gespecialiseerd in het antislip maken van vloeren. Met onze geavanceerde methode behandelen wij steenachtige oppervlakten direct, zonder gebruik te maken van een coating. Onze antislip behandelingen maken gladde (beton)vloeren stroef wanneer deze nat zijn. Doordat onze antislip behandeling voldoet aan de NEN7909 staan onze antislip behandelingen bekend als een veilig, duurzame oplossing voor gladde vloeren. Na de behandeling ontvangt u van ons 3 jaar garantie op de stroefheid van uw antislip vloer.

Zakelijke oplossingen

Doordat onze antislip behandelingen geschikt zijn voor diverse steenachtige ondergronden (inclusief beton), onzichtbaar zijn en voldoen aan de NEN7909, worden wij ingezet door opdrachtgevers in diverse branches. Wij behandelen galarijen in opdracht van VVE’S of woningcorporaties, winkelvloeren, garages, magazijnen en keukens. Doordat de antislip behandeling wordt uitgevoerd door vakkundige professionals is dit vaak in een relatief kort tijdsbestek te realiseren waardoor u uw oppervlakte geen langere tijd voor publiek of medewerkers hoeft af te sluiten.

Vragen? Neem contact op

Particuliere oplossingen

Veelgevraagde antislip behandelingen komen voor bij gladde badkamervloeren met gevaar voor uitglijden. Dergelijke antislip matten dienen regelmatig schoongemaakt te worden en slijten, waardoor onze antislip behandeling een duurzame oplossing is. Na onze antislip behandeling is uw vloer direct weer in gebruik te nemen en te reinigen met reguliere schoonmaakmiddelen.

Onzichtbaar

Doordat de antislip behandeling een directe werking heeft op de steenachtige ondergrond, is de behandeling volledig onzichtbaar waardoor het uiterlijk van uw vloer niet wordt aangetast. Hiernaast maken wij geen gebruik van een zogenaamde coating waarbij er een antislip laag op uw vloer wordt geplaatst en welke vaak zichtbaar zijn.

Om te voldoen aan de NEN7909 hebben wij een vaste werkwijze om de kwaliteit te garanderen:

antislip schade melden

Heeft u een vraag? Neem vrijblijvend contact op

Om u te helpen bij vragen over het antislip maken van uw vloer staan onze medewerkers graag voor u klaar met advies. U kunt ook een proefstuk aanvragen via het onderstaande formulier. Afhankelijk van de toepassing komen wij langs op locatie voor een kleine demonstratie of sturen wij u per post een proefstuk toe.