Tegels antislip maken

Uw tegels antislip

Om uitglijden op tegelvloeren te voorkomen voeren wij professionele antislip behandelingen uit op diverse tegels. Zo behandelen wij alle tegels van alle steensoorten: bijvoorbeeld natuursteen en beton. Wij maken geen gebruik van coatings maar behandelen de oppervlakte direct waardoor er geen slijtage plekken ontstaan de behandeling onzichtbaar is.

De tegels zijn na de antislip behandeling weer direct klaar voor gebruik! Bekijk hier alle voordelen van het antislip maken van uw vloer.

Zakelijke oplossingen

Doordat onze antislip behandeling voldoet aan de NEN7909 worden wij ingezet door opdrachtgevers om uitglijden van klanten en medewerkers te voorkomen. Veelvoorkomende aanvragen zijn het behandelen van tegelvloeren in winkels, kantoorpanden en hotels. Doordat de stroefheid van de tegels voor- en na de behandeling met u worden gedeeld, bent u ervan verzekerd dat u uitglijden voorkomt. Wij geven standaard 2 jaar garantie op onze antislip behandelen en kunnen optioneel ook onderhoud voor u uitvoeren.

Vragen? Neem contact op

Particuliere oplossingen

Een duurzaam alternatief voor antislip badmatten is een directe behandeling van uw badkamer- of keukenvloer. Doordat de vloer direct wordt behandeld, zijn badmatten niet meer nodig en kan de vloer regulier worden gereinigd. Een antislip behandeling gaat gemiddeld 7 jaar mee waardoor u hier geen omkijken meer naar heeft.

Om te voldoen aan de NEN7909 hebben wij een vaste werkwijze om de kwaliteit te garanderen:

antislip schade melden

Heeft u een vraag? Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen over het antislip maken van uw tegels dan staan onze medewerkers graag voor u klaar met advies. Maak gebruik van het onderstaande contactformulier voor snel contact. Ook kunnen wij een demonstratie geven voor het antislip maken van uw tegels.